-DE PARTYSERVICE-

BIERTAPJE.NL helpt u uw feest te organiseren naar een onvergetelijke avond. We denken met u mee wat praktisch is voor uw feest. We kunnen tijdens uw feest de bediening verzorgen, zodat u een vrije avond op uw eigen feest heeft en wij doen de gehele catering.

Of…

We bezorgen de dranken, hapjes en verhuurproducten, installeren de biertap en na het weekend halen alles weer op.
Met onze ervaring kunnen we u helpen om een juiste inschatting te maken van het verbruik van uw feest.

De -bestelling met retourservice-.

Eventueel kunnen we in overleg gangbare goederen retour halen als er veel drank is overgebleven. Dit dient van te voren te worden afgesproken. Dus; liever teveel drank in huis dan te weinig.

We schatten het verbruik van de dranken ruim in. Daarvoor hebben we enkele gegevens nodig, zoals: Hoeveel personen komen er, hoe lang duurt de borrel, type feest, etc. Bij de -bestelling met retourname- zullen we alles bezorgen en na het weekend weer terug halen, de kosten van deze tweede keer rijden (het retour halen) bedraagt 22,50 inclusief btw. De retourservice geldt voor een bestelling met gangbare producten (producten die op onze prijslijst staan) en voor een volledige pakket aan drank; bier, wijn en limonade.

-DE BEZORGSERVICE –


Startend in 2002 als slijter op wielen tot bezorgservice van diverse dranken, feestbenodigdheden en koude snacks vooral aan particulieren.

Laatste jaren leveren we steeds meer aan bedrijven, scholengemeenschappen, horeca, biljartverenigingen, beurzen, met de bijbehorende producten als koffie, thee, suiker, Cup-a-Soup, kleinverpakking limonades, alcoholvrij bier, disposables, etc.

Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag in de regio Rotterdam, Voorne-Putten, Hoeksche Waard, West Brabant en Zeeland.