-DE PARTYSERVICE-

BIERTAPJE.NL helpt u uw feest te organiseren naar een onvergetelijke avond. We denken met u mee wat praktisch is voor uw feest. We kunnen tijdens uw feest de bediening verzorgen, zodat u een vrije avond op uw eigen feest heeft en wij doen de gehele catering.

Of…

We bezorgen de dranken, hapjes en verhuurproducten, installeren de biertap en na het weekend halen alles weer op.
Met onze ervaring kunnen we u helpen om een juiste inschatting te maken van het verbruik van uw feest.
De retourservice. Eventueel kunnen we in overleg gangbare goederen retour halen als er veel drank is overgebleven. Dit dient van te voren te worden afgesproken. Dus; liever teveel drank in huis dan te weinig.

-DE BEZORGSERVICE DRANKEN-


Startend in 2002 als slijter op wielen tot bezorgservice van drank, feestbenodigdheden en koude snacks. We leveren aan; particulieren, horeca, bedrijven, scholengemeenschappen, biljartverenigingen, beurzen. Van maandag tot en met vrijdag in de regio Rotterdam, Voorne-Putten, Hoeksche Waard, West Brabant en Zeeland.

Een bestelling binnen ons bezorggebied is zonder extra kosten. Dus de dranken worden dan niet retour gegeven aan ons, na de borrel of feestje.

– Bestelling met retourservice –

Wel kan van de bestelling met retourservice gebruikt worden gemaakt als wij het verbruik inschatten.

Hoeveel personen komen er, hoe lang duurt de borrel, etc. We schatten het ruim in.

Bij de retourname zullen we alles bezorgen en na het weekend weer terug halen, de kosten van deze twee keer rijden bedraagt 32,50 inclusief btw bezorg-en retourkosten.